Prijslijsten

Prijslijst Pedicure

Prijslijst Massage

Behandelingen

Voor welke behandelingen kunt u bij Pesula terecht?

In mijn salon ben ik van alle markten thuis. Daarom heb ik voor u een overzicht gemaakt met behandelingen die ik aanbied. 

Ik verzorg de voeten van mensen met alledaagse voetproblemen, zoals eeltvorming, likdoorns, verdikte nagels, schimmelnagels, ingroeiende nagels en kloven. Tevens geef ik advies m.b.t. de juiste schoen, persoonlijke hygiëne en huidverzorging van uw voeten.
De Opleiding Basis Pedicure heb ik reeds in juli afgerond. Ik werk als lid van en volgens de richtlijnen en code van Provoet.
Mijn doel is in September door te stromen naar de Opleiding Medisch Pedicure zodat ik mijn cliënten nog beter en breder van dienst kan zijn. Maar hier zal het m.i. niet bij blijven. Ik hoop in de toekomst nog meerdere specialisaties op mijn naam te kunnen realiseren.  

Ik geef op een professionele en verantwoorde manier Ontspanningsmassage voor het hele lichaam. Dit heeft niet alleen zijn ontspannende uitwerking op het lichaam, maar ook op de geest. Het werkt Stress verminderend maar ook verzachtend bij pijnklachten. Ontspanningsmassage kan helpen bij o.a. klachten als, Pijn en chronische pijn, Stijve en pijnlijke spieren, rugpijn van allerlei aard, Nek- en Schouderklachten, hoofdpijn en migraine. Ook kan ontspanningsmassage preventief werken bij stressvolle situaties zodat de spanningen sneller kan worden losgelaten.

Als Sportmasseur geef ik klantgerichte massages waarbij de focus licht op het probleemgebied van de client. Sportmassage is gericht op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Hierdoor bevorder je de afvoer van afvalstoffen waardoor het herstel van de spieren na een bijna geheel herstelde blessure wordt bespoedigd. Sportmassage is een stevige massage waarbij o.a. gevoelsmatige knopen in de spieren kunnen worden losgemaakt en betreffende spiergroepen soepeler kunnen worden gemaakt. Ook houdt een sportmasseur zich bezig met functietesten, tapen en bandageren. Tevens een uitgebreide EHBO diploma met Reanimatie en AED.

Door middel van Kinesiotaping kun je spieren helpen in hun herstel bij klachten. Door verschillende manieren van de aanzet van de tape kan naar behoefte de tape zorgen voor pijnverlichting, versteviging of ontspanning van de spier waar de klacht aanwezig is.
De elasticiteit van de tape komt overeen met de elasticiteit van de huid zelf. Tevens is de lijmlaag zo vervaardigd dat er zo min mogelijk kans is op allergische reacties. De tape kan naar behoefte een aantal dagen blijven zitten en je kunt het ophouden bij het douchen. 

Cuppingmassage is een vorm van diepe massage waarbij gebruik wordt gemaakt van cups welke een vacuüm op de huid worden gezogen en dus spanning op de huid veroorzaakt. Dusdanig dan deze trek de onderliggende verklevingen in de (bind) weefsels kan losmaken waardoor blessures kunnen worden verholpen. Er wordt met een dikke laag olie op de huid gemasseerd met de cups om daarna de cups enige tijd te laten staan. Dit stimuleert de bloedcirculatie, Lymfe en afvoer van afvalstoffen wat vele voordelen heeft voor het herstel van de spieren.

Pedicure Heemskerk

Pedicure

Ontspanningsmassage Heemskerk

Ontspannings-massage

Sportmassage Heemskerk

Sportmassage

Kinesiotaping Heemskerk

Kinesiotaping

Cuppingmassage Heemskerk

Cupping

Contactgegevens

Pedicure en massagesalon Pesula

Dirk van der Leckstraat 2C
1962TS  Heemskerk

Tel: 06-23436601
e-mail: info@pesula.nl

Openingstijden

Maandag         9.00-18.00
Dinsdag            9.00-18.00
Woensdag       Gesloten*
Donderdag      9.00-21.00
Vrijdag               9.00-18.00
Zaterdag           Gesloten*
Zondag              Gesloten*

* In overleg soms mogelijk een afspraak te maken

Registratiegegevens 

KVK: 88121100
BTW: NL004545320B03